Dette vinduspussesettet er vårt beste valg - og det er på salg

click fraud protection

Vindusvasker gjør ikke rundene? Stakk du hjemme og stirret på skitne vinduer? Vi ELSKER dette vindusrensesettet - det får vinduene til å glitre uanstrengt

  • Registrer deg på vårt nyhetsbrevNyhetsbrev
Sett for vindusrensing av Wayfair

(Bildekreditt: Wayfair)

Lucy Searle

Av. Lucy Searle.

I helgen vasker vi vinduer. Jepp, vi har vært mer eller mindre hjemme hele uken, takket være nedstengning og været, og vi har stirret lengselsfullt ut av vinduene. Eller vi ville ha gjort det hvis vi kunne se gjennom dem. Vinduene våre trenger rengjøring. Dårlig.

  • Slik rengjør du vinduer: vår ekspertguide
  • Vår topp testet og testet vindusrenseprodukter, hvis du vil ha en spray -on løsning

Men vi er egentlig ikke interessert i albuefett og daglige rengjøringsjobber-vi har jobbet hardt hele uken, vet du? Så tenk deg vår glede ved å oppdage Wayfairs vinduspussesett på salg! Ja! Vi har prøvd denne gadgeten før, og selv om den er en grunnleggende del av settet, er det hva vindusrenseren din (hvis han/hun noen gang kommer tilbake på runden) ville godkjenne. Med andre ord, det gjør jobben glimrende, spesielt fordi det bare kan spare deg for å klatre på en stige for å nå de høyere delene av vinduene dine (vi unngår for enhver pris å klatre stiger for øyeblikket, mennesker).

Og den er på salg - ned fra £ 25,99 til £ 22,99. Handel. Fortsett å rulle for å finne ut mer.

Sett for vindusrensing av Wayfair

(Bildekreditt: Wayfair)

  • Slik rengjør du en vaskemaskin
Lucy Searle
Lucy Searle

Lucy er sjefredaktør for Realhomes.com, etter å ha jobbet med mange interiører og eiendomstitler. Hun grunnla redaktør for Channel 4s 4Homes -magasin, var assisterende redaktør på Ideal Home. Hun har også skrevet for Huffington Post, AOL, UKTV, MSN, House Beautiful, Good Homes og mange kvinnetitler. Finn henne skrive om alt fra kjøp og salg av eiendom, selvbygging, DIY, design og forbrukerproblemer til hagearbeid.

instagram viewer