Dato for gjenåpning av hjemmevarer: Det siste når vi alle blir hjemmeglede lykkelige igjen

click fraud protection

Drømmer du om dagen kan du dra til Homegoods igjen og fylle handlekurven til randen med alle kjøkkenhåndklær, veggkunst og aksentbord du aldri visste at du trengte? Samme. Vi har googlet "is Homegoods open" ganske mye siden dagen de stengte dørene (se nedenfor). Og nå som de fleste stater sakte åpner butikker igjen, er millionspørsmålet når når Homegoods vil følge etter?

Et innlegg delt av Lady Tankington (@theyankedtank)

Et bilde postet av den 6. mai 2020 klokken 19:30 PDT

Den gode nyheten for noen: visse Homegoods -butikker har allerede åpnet igjen. Butikker i en håndfull stater, inkludert Texas, Florida, Alabama, South Carolina og North Carolina er allerede åpent med begrensede åpningstider, inkludert dedikerte shoppingtider for eldre og i fare.

Som for oss andre? I følge den siste resultatrapport for TJX, Homegoods morselskap, butikkåpninger evalueres lokalt, men selskapet håper å få de fleste butikkene åpnet igjen innen utgangen av juni.

Vi kontaktet Homegoods HQ for mer informasjon, og ifølge Andrew Mastrangelo, assisterende visepresident for global kommunikasjon ved TJX,

"butikklokaliserings" -side på HomeGoods -nettstedet er det beste stedet å finne den mest oppdaterte informasjonen for ditt område. Han sa at selskapet forventer at butikklokaliseringssiden oppdateres daglig.

Mastrangelo delte også den siste uttalelsen fra TJX CEO og president Ernie Herrman, som inkluderer flere detaljer om nye prosedyrer som vil bidra til å holde kunder og medarbeidere trygge når butikker gjør det gjenåpne:

"Etter hvert som COVID-19-pandemien har utviklet seg, har vårt selskap fortsatt å prioritere helse og velvære for våre medarbeidere, kunder og samfunnene vi betjener. Som en del av vårt svar på helsekrisen stengte vi butikkene våre i ni land og online shoppingområder, samt våre distribusjonssentre og kontorer rundt om i verden for flere uker siden. Ettersom forskjellige stater og land gjenåpner virksomheter og vi åpner våre egne butikker og e-handelsnettsteder, vil helse og sikkerhet fortsatt være en svært viktig faktor.

Uansett hvor folk bor i verden, vil vi at våre samarbeidspartnere og kunder skal føle seg trygge når de kommer tilbake på jobb eller handler i butikkene våre. I lys av pandemien har vi vært sterkt fokusert på å gjøre endringer for å bidra til et sunnere butikkmiljø fremover. For våre medarbeidere følger vi nyetablerte helseprotokoller, inkludert nødvendig bruk av ansiktsmasker mens vi arbeider og implementerer sosial distansering.

I butikkene våre har vi installert beskyttende skjold i kassaapparater, lagt til sosiale distanseringsmarkører i køene våre, implementert nye prosesser for håndtering av retur av varer, og innførte nye rengjøringsregimer, inkludert forbedret rengjøring av overflater med berøring dagen. Vi bryr oss dypt om helse og velvære til våre verdsatte samarbeidspartnere og kunder, og av denne grunn forventer vi at alle kunder som handler i butikkene våre, bruker ansiktsdeksel. Etter hvert som Associates kommer tilbake til våre distribusjonssentre og kontorer, implementerer vi også nye sikkerhetsprotokoller designet for å beskytte helsen deres.

Med mange steder i mange regioner vil våre detaljhandelsnettsteder tjene som den beste informasjonskilden om når bestemte butikker eller nettbaserte virksomheter planlegger å åpne igjen.

Jeg gleder meg veldig til å ønske våre medarbeidere og kunder velkommen tilbake over hele verden. Som alltid er vi beæret over å få være en del av livet ditt og ønsker deg god helse, nå og i fremtiden. ”

Vi oppdaterer dette innlegget etter hvert som vi lærer mer spesifikke detaljer.

Les mer:

  • Pier 1 går ut av drift, og de har et massivt avsluttende salg

instagram viewer